Indul a melegvíz-mérők díjmentes hitelesítése

A melegvíz-mérők hitelesítését – a mérők cseréjét – a TERMOSTAR Kft. végzi. A 8 éven belül lejáró melegvíz mérők esetében a mérőcserék a jogszabályokban meghatározott módon, ütemezetten történnek.

A mérőcsere időpontjáról a postaládájukba elhelyezett értesítőből tájékozódhatnak fogyasztóink.

A mért-felhasznált melegvízfogyasztásról – a leolvasás időpontját követően – elszámoló számla készül, melyet a következő havi részszámlával egyidőben kapnak meg fogyasztóink.

A melegvíz elszámoló számla az utolsó leolvasás óta „előlegként” számlázott és a lecserélt mérő állás adatainak különbözetéről készül.

A korábbi melegvíz-mérő ellenőrzések és cserék tapasztalatai azt mutatják, hogy számos lakásban nincs megfelelő méretű hely ahhoz, hogy kollégáink a cserét el tudják végezni. Ez sok esetben megnehezíti a szerelők munkáját, illetve probléma esetén az is előfordulhat, hogy nem tudnak hozzáférni a melegvíz-mérőhöz.

A munka megfelelő elvégzéséhez minimum 20 x 30 cm-es kialakított nyílás szükséges, melynek biztosításában kérjük közreműködő segítségüket!

A képen látható szervízajtó megvédi a mérőket a szennyeződéstől, amellett esztétikus megjelenést is biztosít.

 

FONTOS! Ha mérőleolvasási, ellenőrzési célzattal csönget be Önökhöz bárki a lakásba, a személyazonosításhoz kérjék el a sorszámozott, fényképes igazolványt (kitűzőt) és a megbízólevelet!

A fényképes kitűzőn található 76/50-40-40 telefonszámon ellenőrizhetik, hogy a személy valóban a TERMOSTAR Kft. megbízásából végez-e munkát.

Nincs hír feltöltve az adott hírcsoportba

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz