Házon belül Termorzsival

1970.
január
1.

Pályaművek megtekintése

 

Köszönjük a gyönyörű alkotásokat!

Szívből köszönjük a rengeteg gyönyörű képet, amelyet Társaságunk 2020-as alkotói pályázatára lejuttattak hozzánk. Bár a koronavírus sok tekintetben megváltoztatta az életünket, s ezért a Távhőszolgáltatás Napján megszokott színes rendezvényekre idén nem kerülhetett sor, a gyerekeknek szóló rajzpályázat meghirdetéséről semmiképpen sem szerettük volna a lemondani. Örülünk, hogy így döntöttünk! Hiszen rengeteg gazdag fantáziával, aprólékos gonddal, vagány technikákkal megvalósított rajz érkezett pályázatunkra. A zsűrizés nehéz volt, ugyanakkor örömteli és óriási élmény!
 
Gratulálunk valamennyi alkotónak a munkájához! Köszönjük, hogy hozzájárultak Társaságunk környezettudatos gondolkodásának erősítéséhez, amelyet a TERMOSTAR Kft. hosszú évek óta elkötelezetten képvisel. Köszönjük a kabalafiguránkról, Termorzsiról készített kedves rajzokat! Kérjük, hogy továbbra is kövessék nyomon felhívásainkat, és vegyenek részt alkotói pályázatunkon jövőre is!
 
Eredeti - a veszélyhelyzet kihirdetése előtti – tervünk az volt, hogy valamennyi iskolának és óvodának, amelynek diákjai bekapcsolódnak pályázatunkba, felajánljuk, hogy intézményük udvarát egy-egy fával vagy cserjével tesszük zöldebbé. Bár az iskolák áttértek a digitális oktatásra, erről a tervünkről sem szeretnénk lemondani. Ezért ősszel felvesszük a kapcsolatot az érintett az intézményekkel! Reméljük, hogy sokan élnek a lehetőséggel! Hiszen ma már egyre többen ismerik Társaságunk szlogenjét:  "Velünk zöldül Kecskemét!"
 
A TERMOSTAR Kft. Házon belül Termorzsival alkotói pályázat nyerteseit a levelükben megadott, illetve kért módon értesítjük nyereményükről. 
 
Gratulálunk a pályázat valamennyi résztvevőjének! Kérjük, tekintsék meg a beérkezett alkotásokból összeállított virtuális kiállítást!
 
 
 
 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz