Impresszum

KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

Telefon: 76 / 50 - 40 - 40

Hibabejelentés : 76 / 48 - 18 - 18, éjjel-nappal hívható

E-mail: kecskemet@termostar.hu

 

Jogi Nyilatkozat

 

Az oldal használatával a www.termostar.hu weboldalra látogató elfogadja jelen szerzői jogi szerződést. A weboldal használatával és tartalmával kapcsolatos szerzői jogokat sértő magatartás polgári illetve büntetőjogi következményekkel jár.

 A www.termostar.hu  weblap tulajdonosa és üzemeltetője, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft.

Az oldalak, és az azokon szereplő minden design és tartalom - beleértve valamennyi képet illetve illusztrációt, logót, valamint a hozzájuk tartozó valamennyi szöveget és információt - az üzemeltető tulajdona, illetve szerzői jogi védelem alatt áll.

A weboldal üzemeltetője az összes, a weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot fenntartja. A weboldal valamennyi elemének - beleértve a design, a tartalom, és egyéb vizuális elem - engedély nélküli terjesztése, másolása, további felhasználása tilos.

A honlapon közzétett információk, adatok és árak tájékoztató jellegűek, amelyek változhatnak.

Az üzemeltető azok pontosságáért és teljeskörűségéért felelősséget nem vállal. Az adatok és információk felhasználása a felhasználó felelőssége.

 Az üzemeltető az internetről letöltött anyagokból eredő vírusfertőzésért, illetve az ezáltal okozott károkért felelősséget nem vállal.

A www.termostar.hu oldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját weboldalán külön hozzájárulás nélkül. Belső oldalakra mutató linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek az oldal tartalmára nincsenek hatással. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a www.termostar.hu oldalt  más weboldal részeként jeleníti meg.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz