A kórházi munkát segíti az adomány

A kórházi munkát segíti az adomány

Fontos feladatok megoldását teszi lehetővé a megyei kórházban a TERMOSTAR Kft. 5.000.000 forintos támogatása.

Természetes kötelességünk, hogy részt vegyünk közös ügyeink megoldásában 

5.000.000 forint adománnyal támogatta a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház tevékenységét. Az együttműködésről Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezető igazgatója és Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója közös sajtótájékoztatón számolt be 2020. július 7-én.

- A 40.000 ember biztonságos ellátásáról gondoskodó TERMOSTAR Kft. természetes kötelességének tekinti, hogy kivegye részét a városunk közösségét érintő feladatok megoldásából - mondta Horváth Attila, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója a sajtótájékoztatón.

Horváth Attila hangsúlyozta: kiemelt kecskeméti közszolgáltatóként a TERMOSTAR Kft. értékrendjében fontos helyet foglal el a közösség iránti felelősség. Az októberben alapításának 25. évfordulóját ünneplő cég csapata büszke arra, hogy a veszélyhelyzet idején is zökkenőmentes szolgáltatással segítette fogyasztói mindennapjait és a frontvonalban dolgozók munkáját. Mindeközben - az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően - a TERMOSTAR Kft. kiemelkedő üzleti eredményt ért el, amely lehetővé tette jelentős támogatás nyújtását - noha a távhőszolgáltatás alapdíjáért ugyanannyit kell fizetni, mint 1996-ban, a hőenergiadíj pedig 2006-os szinten van.

Az adományt átvevő Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója a sajtótájékoztatón elmondta: a koronavírus járvány komoly terhet jelentett a Bács-Kiskun Megyei Kórház számára. A mintegy 550.000 ember ellátásáról gondoskodó egészségügyi intézmény dolgozóinak felelősséggel és szakértelemmel végzett munkájának köszönhetően a kecskemétiek és a környékben lakók azzal a biztonsággal élhették meg a járványveszély hónapjait, hogy van kihez fordulnunk, és van kitől segítséget kérnünk, ha a helyzet úgy kívánja.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz