Árváltozás tájékoztató

Árváltozás tájékoztató

Tisztelt Egyéb Felhasználó!

Tájékoztatjuk Önt, hogy az egyedi közszolgáltatási szerződéseket érintően a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltatási Kft. 2022. szeptember 13. napján hatályba lépett új üzletszabályzatának 4.8.2.14 pontja az alábbi rendelkezést tartalmazza:


„4.8.2.14. Egyéb – nem külön kezelt intézmény – Felhasználó/Díjfizető esetében a Szolgáltató jogosult az alapdíjat minden év október 1-jével a KSH által hivatalosan közzétett előző évi éves ipari termelői árindex változásának mértékével, valamint a hődíjat a távhőszolgáltatás hőtermelésével kapcsolatosan felmerült indokolt költségeinek (így különösen: tüzelőanyag, széndioxid kvóta) változása szerinti mértékben módosítani. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a hődíjat – indokolt költségeinek év közbeni változására tekintettel - a jelzett időponttól (október 1.) eltérően is módosítsa.

Az árváltozást a Szolgáltató jogosult a Felhasználó írásbeli értesítése mellett az árváltozást követő számlában érvényesíteni. Az árváltozás a közszolgáltatási szerződés külön módosítását nem igényli.”


Az Üzletszabályzat fent hivatkozott rendelkezésének megfelelő értesítéseket e-mailben és postai levélben küldjük meg az érintett Felhasználók/ Díjfizetők részére.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz