Befejeződtek a munkálatok az Olimpia utcában

Befejeződtek a munkálatok az Olimpia utcában

A tervezett határidő előtt befejeződött az gyermekjóléti központ távhőre csatlakozásának előkészítése.

Az új Család- és Gyermekjóléti Központ az egykori Rudolf Laktanya Széktói Stadion felőli részén került kialakításra.

 

Távhős lesz az új Család- és Gyermekjóléti Központ

 

A tervezett határidő előtt befejeződött az új Család- és Gyermekjóléti Központ távhőszolgáltatásra csatlakozásának előkészítése. Szeptember 3-án helyreállt a megszokott forgalmi rend az Olimpia utca Mercedes-Benz Kosárlabda Akadémia melletti szakaszán.

Az új Család- és Gyermekjóléti Központ az egykori Rudolf Laktanya Széktói Stadion felőli részén került kialakításra három teljes egészében felújított műemléki épületben. A beruházással egy olyan korszerű intézményi komplexum jött létre a műemléki épületekben, ahol méltó körülmények között biztosíthatók a család- és gyermekjóléti szolgáltatások. Az energiatakarékos épületek fűtési rendszerének kialakítása során a gazdaságossági és környezetvédelmi szempontok egyaránt a klímatudatos távhő mellett szóltak. Az elmúlt hetekben a TERMOSTAR szakemberei elvégezték a csatlakozást előkészítő munkálatokat, hogy a következő fűtési szezonban zökkenőmentesen történhessen az intézmény ellátása.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz