FÜSTMENTES BELVÁROSÉRT FEJLESZTÉSI PROJEKT

FÜSTMENTES BELVÁROSÉRT FEJLESZTÉSI PROJEKT

A Kecskeméti Református Internátus és Konviktus távhőre kapcsolódásával folytatódik a TERMOSTAR Füstmentes Belvárosért Fejlesztési Projektje.

Fejlesztés a tisztább és egészségesebb levegőért. Minél többen csatlakoznak távhőre, annál tisztább lesz Kecskemét levegője.

 

Folytatódik a TERMOSTAR Füstmentes Belvárosért Fejlesztési Projekt

 

A Kecskeméti Református Internátus és Konviktus távhőre kapcsolódásával folytatódik a TERMOSTAR Füstmentes Belvárosért Fejlesztési Projektje. A szükséges munkálatok július 5-én kezdődnek a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszán, és előre láthatóan 3 hétig tartanak.

Minél többen kapcsolódnak távhőre, annál kevesebb kémény füstöl, tehát annál tisztább és egészségesebb lesz Kecskemét levegője. A belvárosi távhőrendszer 2018 őszén végrehajtott fejlesztése újabb állomásához érkezett idén nyáron. Ezúttal a több mint 1400 fő étkezését biztosító református konviktus, valamint a 140 tanulónak kollégiumi ellátást biztosító internátus csatlakozik a rendszerhez.

Annak érdekében, hogy a munkálatok a lehető legkisebb mértékben érintsék a belváros közlekedését, a feladat elvégzésére a forgalmi szempontból legcsendesebbnek számító nyári hónapban, júliusban kerül sor.

A munkálatok 2021. július 5-étől várhatóan július 26-áig tartanak.

FORGALMIREND VÁLTOZÁS: Ez alatt az idő alatt a kiskörút Hornyik János krt.-i szakaszának érintett részén 30 km/h sebességkorlátozás lép érvénybe, valamint lezárásra kerül a menetirány szerinti szélső sáv és a Hornyik János krt. 4. sz. előtti parkolók.  

Szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb befejeződjön a munka, s ennek függvényében minél hamarabb visszaállhasson a kiskörúton a megszokott forgalmi rend.

Köszönjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

A munkálatokkal kapcsolatos kérdéseivel, kérjük, hívja a 06/80/205-223 telefonszámot.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Végösszeg:
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz