Gratulálunk a Láthatatlan segítség rajzpályázat résztvevőinek!

Gratulálunk a Láthatatlan segítség rajzpályázat résztvevőinek!

Szívből köszönjük a lelket melengető alkotásokat!

Folyamatosan érkeztek a közönségszavazatok az alkotásokra.

Neked ki a hősöd?

 

Lelket melengető, kiváló pályamunkák érkeztek Társaságunk TERMOSTAR ’Láthatatlan segítség’ címmel meghirdetett rajzpályázatára, amelynek kapcsán arra kértük a gyerekeket, rajzolják le, ki az ő hősük, aki a háttérből segíti mindennapjaikat.

Az április 16-án meghirdetett, majd a pandémiára való tekintettel meghosszabbított felhívásra összesen 12 kecskeméti intézményből érkeztek rajzok. Az ifjú alkotók közül sokan édesapjukat, édesanyjukat, testvéreiket, vagy éppen virágot árusító, s mellé boldogságot ajándékozó nagymamájukat rajzolták le. A szívmelengető gondossággal és sok-sok szeretettel készített rajzokat látva egyértelműen megállapítható, hogy a pályázat résztvevői és a képeket megtekintő közönség egyaránt nyertese a felhívásnak.

Az alkotásokra május 20-a és június elseje között folyamatosan érkeztek a közönség szavazatok honlapunkon. A legtöbb szavazatot a következő ifjú alkotók munkái gyűjtötték össze: Varga Kitti, Mohl Izabella Natasa és Túri Benedek, valamennyien 10.000 Ft értékű vásárlási utalványban részesülnek. A szervezők különdíját Erdős Laura érdemelte ki, akinek díja 5000 Ft értékű vásárlási utalvány.

A legtöbb rajzot a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola diákjai készítették, akiknek intézménye 20.000 Ft értékű, eszközvásárlásra fordítható különdíjban részesül.

A nyertesekkel a megadott elérhetőségeken felvesszük a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk nyereményük átvételéről.

Szívből köszönjük minden pályázónak a részvételt, és reméljük, akik most nem kerültek díjazásra nem lesznek szomorúak, és a következő Távhőszolgáltatás napján ismét láthatjuk szebbnél szebb munkáikat!

 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz