Hajrá KTE! Hajrá TERMOSTAR! Hajrá Kecskemét!

Hajrá KTE! Hajrá TERMOSTAR! Hajrá Kecskemét!

Együttműködési megállapodást kötött a KTE Labdarúgó Klubjával a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft.


Hajrá KTE! Hajrá TERMOSTAR! Hajrá Kecskemét!


Együttműködési megállapodást kötött a KTE Labdarúgó Klubjával a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. Erről 2023. április 26-án tartott sajtótájékoztatót Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője.

A TERMOSTAR mint kiemelt szolgáltató tevékenységéből szervesen következik a kecskeméti sportélettel való együttműködés. A vállalat fejlesztési stratégiájában és a város közösségeihez való kapcsolódásában ugyanaz a szemlélet jelenik meg: felelősségérzet a fenntartható jövőért, a következő generációk egészségéért és Kecskemét összetartó közösségéért.

A sportban az egészség megőrzése mellett fontos szerepet kap az együttműködés, a közös célért való küzdelem és a teljesítmény. Ami a TERMOSTAR vállalati értékrendjének is alapköve. A futball ugyanakkor óriási közösségszervező erővel is rendelkezik. Ezért kiemelt kecskeméti közszolgáltatóként, amely már jelenleg is ezer szállal kötődik a helyi közösségekhez, rendkívül fontosnak tartjuk, hogy lehetőségeinknek megfelelően támogassuk a KTE futball csapatának tevékenységét. Az elmúlt hónapok sikersorozata megerősítette a TERMOSTAR-t abban, hogy az együttműködéssel hozzájárulhatunk a csapat további eredményes munkájához, a szurkolói közösség erősítéséhez, és támogathatjuk azt a folyamatot, amelynek célja a sport népszerűsítése a fiatal generációk körében.

  • A TERMOSTAR Kft. jelenleg zajló átfogó fejlesztési projektjének megvalósítása során óriási szükségünk volt arra, hogy higgyünk a céljainkban, támogassuk egymás munkáját és folyamatosan fejlesszük magunkat annak érdekében, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek a jelen kérdései mellett a jövő kihívásaira is választ adnak – mondta el Horváth Attila ügyvezető igazgató. - Ha ezek a képességek összeadódnak, akkor nincs legyőzhetetlen akadály. Ez a sportban, a gazdaságban és egy város életében is igaz. A TERMOSTAR Kft. éppen ezért örömmel nyújt támogatást Kecskemét város futball klubjának. Bízunk az eredményes együttműködésben, és a csapat kiváló szereplésében a bajnoki szezon hátralévő mérkőzésein.


Hajrá KTE! Hajrá TERMOSTAR! Hajrá Kecskemét!

  • Klubunk számára eddig is kiemelkedően fontos volt, hogy a város és a régió erős és kiemelkedő vállalkozásait magunk mellé állítsuk. Örülök annak, hogy a TERMOSTAR Kft. is fantáziát lát törekvéseinkben és filozófiánkban, mely továbbra is fiatal játékosokra épül, amivel értéket szeretnénk teremteni a magyar labdarúgásban. Abban hiszünk, hogy együtt semmi sem lehetetlen, együttműködésünk során pedig szeretnénk minél több közös sikert megélni. Biztos vagyok benne, hogy ilyen szemlélettel ez sikerülni is fog – mondta dr. Filus Andor, a KTE ügyvezetője.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz