Köszönjük, hogy sokan csatlakoztak programunkhoz!

Elkészült a videó a Centrum áruház környékének zöldítéséről.

31 előnevelt fa teszi zöldebbé a hírös város egyik legforgalmasabb részét.

Összefogás Kecskemét legújabb zöld terének létrehozásáért

 

Elkészült az egykori Centrum áruház környékének zöldítését bemutató videó. A munkálatokra november 6-án került sor: civilek, az önkormányzat munkatársai és természetesen a TERMOSTAR csapatának részvételével. Tartson velünk! Idézzük fel újra a közös akció pillanatait!

 

Fontos állomásához érkezett az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Program 2021. november 6-án. Ekkor ültettük el az egykori Centrum áruház körül kialakított zöld felületeken azt a 31 előnevelt fát, amely mostantól Kecskemét egyik legforgalmasabb közterületét teszi zöldebbé.

A hírös város legújabb ’Zöld tere’ széles körű társadalmi összefogás eredményeképpen jött létre. A közterület önkormányzati forrásból, 450 millió forint összköltségvetéssel végrehajtott rekonstrukciójának befejező munkálataiba a tavasz folyamán bekapcsolódott a 10 Millió Fa Kecskemét Egyesület, valamint a Kecskeméti Városszépítők Egyesülete, mégpedig azzal a szándékkal, hogy a tervezettnél nagyobb zöldterület-fejlesztés valósulhasson meg.

Az egyeztetésekből együttműködés lett: az önkormányzat nyitott volt a civilek kezdeményezésére, és felvállalta a tervmódosítást. Ennek eredményeképp mintegy 600 négyzetméterrel nagyobb területre kerülhetnek fák és cserjék. A híreket hallva Társaságunk felvette a kapcsolatot a 10 Millió Fa Kecskemét Egyesület vezetőivel, és felajánlotta a szükséges facsemeték biztosítását.

Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhattunk egy olyan közterület fásításához, ahol nap mint nap több ezer kecskeméti ember fordul meg, immár zöldebb, egészségesebb környezetben.

Szívből köszönjük a program valamennyi résztvevőjének, hogy csatlakozott kezdeményezésünkhöz!

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz