TERMOSTAR Virtuális Gyárlátogatás

TERMOSTAR Virtuális Gyárlátogatás

A Gáspár-suli diákjai vettek részt első virtuális gyárlátogatásunkon február 23-án.

 

Filmpremierrel indult az online találkozó

„A fiatalokkal való kapcsolattartás rendkívül fontos cégünk számára.”

  • Bár a pandémia nem teszi lehetővé a gyárlátogatások hagyományos formában való megvalósítását, semmiképpen sem szerettünk volna lemondani ezekről a rendezvényekről. A fiatalokkal való kapcsolattartást rendkívül fontos cégünk számára, hiszen ők lesznek az utódaink, akik idővel átveszik tőlünk a stafétát – mondta Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezető igazgatója a 2021. február 23-án megtartott online eseményről.

A TERMOSTAR Kft. az elmúlt évek során több, mint 100 gyárlátogatást tartott. Azonban a járványveszély miatt új formára volt szükség a távhőszolgáltató tevékenységének bemutatásához. A megoldás egy olyan film leforgatása volt, amely bepillantást nyújt a TERMOSTAR csapatának mindennapjaiba, s amelyet az élő online rendezvényen elsőként a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája 9., 10. és 11. évfolyamos diákjai tekinthettek meg.

A fiatalokat Horváth Attila ügyvezető igazgató és Farkas László, az AIPA Kft. projektmenedzsere köszöntötte, a film készítői a BEST Vision Kft. munkatársai voltak.

Az esemény hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre, amelyet több hasonló virtuális gyárlátogatás követ a közeljövőben.

 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz