Vakációs ajándék – 80 méteres ugróiskola

Vakációs ajándék – 80 méteres ugróiskola

Kreatív köztéri játék, amely mozgásra csábítja a gyerekeket.

A hagyományos négyzetek helyett kacskaringók és színes ábrák sokaságán lehet majd végig szökdelni.

 

Kapcsolódjon be Ön is a közös alkotásba!

 

 

Elkészültek a Lánchíd utcai óriási ugróiskola rajzai! A 80 méter hosszú, kreatív köztéri játék ábráit a Lánchíd Utcai Iskola diákjai tervezték, mégpedig - a terület előkészítését magára vállaló TERMOSTAR Kft. javaslatára – környezettudatosság témakörében. A sok-sok rajz közül Engert Jakabné alpolgármester, Mészáros Katalin, a Lánchíd Utcai Iskola igazgatója, Bulyovcsity Gabriella építész-belsőépítész, valamint Horváth Attila, a TERMOSTAR Kft. ügyvezető igazgatója választotta ki azokat, amelyek a rendhagyó formavilágú ugróiskolát alkotják majd.

  • Nagy örömmel láttunk munkához, hiszen gyönyörű rajzokat készítettek a gyerekek! – mondta Engert Jakabné alpolgármester. – Minden szempontból különleges a kezdeményezés. Ez az első ilyen ugróiskola Kecskeméten, ráadásul a gyerekek által megálmodott ábrák díszítik majd, és a felfestését is együtt, széchenyivárosi közösségi eseményként szeretnénk megvalósítani. Azt reméljük, hogy sokan kedvet kapnak, és saját iskolájuk, óvodájuk környékét hasonló, kreatív köztéri játékkal gazdagítják, amely egész évben mozgásra csábítja a gyerekeket.

Az ugróiskola festése 2021. június 14-én és 15-én 13 órakor veszi kezdetét a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola előtt. A közös alkotásba a délutánok folyamán bármikor be lehet kapcsolódni. Így mire kitör az igazi nyár, elkészül a tarka-barka ugróiskola, amelyet a vakáció alatt sok-sok gyermek használhat.

  • A Lánchíd Iskola a távhőszolgáltatást igénybe vevő kecskeméti iskolák egyike - mondta Horváth Attila ügyvezető igazgató. - Hosszú évek óta kapcsolatban állunk az intézménnyel. Kecskeméti szolgáltatóként nagyon fontosnak tartjuk, hogy odafigyeljünk egymásra, segítsük egymás munkáját. A TERMOSTAR elsősorban megbízható és környezettudatos szolgáltatással járul hozzá a mindennapokhoz. De sok egyéb területen is kapcsolódunk Kecskemét és a távhős közösség tagjaihoz – például most egy olyan játékkal, amely színesebbé és vidámabbá teszi a környezetet – mondta Horváth Attila.

A 80 méter hosszú ugróiskola szerkezeti tervét Bulyovcsity Gabriella álmodta meg. A hagyományos négyzetek helyett kacskaringók és színes ábrák sokaságán lehet majd végig ugrabugrálni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz