Velünk zöldül Kecskemét!

Velünk zöldül Kecskemét!

A számlák időben történő befizetésének fontosságára szeretné felhívni a figyelmet az idei Távhőszolgáltatás napján a TERMOSTAR.

Velünk zöldül Kecskemét! - Ajándék bevásárlótáska a távhőszámlájukat pontosan fizető fogyasztóinknak

 

Kecskemét kiemelt közszolgáltatójaként március 4-én a Kossuth téren ’Velünk zöldül Kecskemét!’ emblémával ellátott ajándék bevásárlótáskával, szerencsekerék játékkal és meglepetésekkel várjuk azokat a fogyasztóinkat, akik az elmúlt évben időben rendezték távhőszámlájukat. A kitelepülés 9 órától 13 óráig tart, és minden 100. átvevőt teli táskával várják munkatársaink!

Az Energiatakarékosság világnapjához kapcsolódó Távhőszolgáltatás napi eseményre gyerekprogramokkal is készülünk! Lesz kincskereső játék, fotófal, a KEFAG munkatársai pedig környezetvédelmi bemutatóval várják a gyerekeket. Azoknak is érdemes felkeresni főtéri kitelepülést, akiknek otthona – egyelőre – nem távhős. Őket tavaszi virágmag csomagokkal lepjük meg, hogy együtt tehessük zöldebbé Kecskemétet!

A március 4-ei Kossuth téri rendezvényt követően március 10-én a Március 15. utcai SPAR áruház előtt, március 17-én a Dobó krt.-i Univer áruház előtt, március 24-én pedig a TERMOSTAR Akadémia krt.-i irodaháza előtt vehetik át az ajándék bevásárlótáskát érintett fogyasztóink. 

A 2022-es Távhőszolgáltatás nap központi eseménye a ’Velünk zöldül Kecskemét!’ Konferencia lesz a – közelmúltban szintén távhőre csatlakozott - Aranyhomok Szállodában. 

A TERMOSTAR hagyományos Távhőszolgáltatás napi rendezvénye az idei évben egyúttal projektnyitó esemény. Központi témája a TERMOSTAR Zöld Távhő Átfogó Rendszerfejlesztési Projekt, amelynek kivitelezési munkálatai 2022 első negyedévében kezdődnek meg Kecskeméten. A beruházás mérföldkő a hírös város távhőszolgáltatásának történetében. A fejlesztés legfontosabb eleme a megújuló energia integrálása a távhőrendszerbe, illetve ezzel párhuzamosan az egységes, energiatakarékos rendszer bővítése. A fejlesztés célja az ellátásbiztonság és az energetikai függetlenség erősítése, valamint a szolgáltatói és fogyasztói költségek hosszútávon fenntartható stabilitása a klímavédelmi szempontok figyelembe vételével, korszerű, az Európai Uniós előírásoknak megfelelő technológiával.

 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz