Velünk zöldült a Centrum áruház környéke

Velünk zöldült a Centrum áruház környéke

Több, mint 600 facsemetével lett zöldebb a hírös város az ’Ültess fát!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Programnak köszönhetően.

Gazdára találtak a facsemeték

Sikeresen lezárult az ’Ültess fát!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Program első szakasza. A Társaságunk alapításának 25. évfordulója kapcsán meghirdetett akcióhoz több száz kecskeméti magánszemély, civil szervezet, intézmény és lakóközösség csatlakozott, akikkel együtt zöldíthettük városunkat.

Az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ Lakossági Fásítási Program keretében a TERMOSTAR Kft. - Kecskemét alapításának 652. évfordulójáról is megemlékezve - összesen 652 facsemetét adományozott olyan magánszemélyeknek és szervezeteknek, akik vállalták, hogy elültetik és a következő években, évtizedekben gondját viselik a növényeknek

Kiemelt kecskeméti közszolgáltatóként meggyőződésünk, hogy fogyasztóink bizalmát magas színvonalú szolgáltatással, fenntartható fejlesztésekkel őrizhetjük meg. Kecskemét egész közösségét pedig azzal szolgálhatjuk, ha a zöld gondolkodás mellett elkötelezett csapatként aktívan részt veszünk környezetünk megóvásában. A fásítási program célja az volt, hogy minél többen kapcsolódjamak be a környezettudatos, fenntartható városi életet támogató munkába, és a most elültetett fák évtizedeken át velünk maradjanak, zöldebbé és egészségesebbé téve lakóhelyünket. A sok elültetett fa így végül egy nagy, közös erdőt alkothat, amelyet minden kecskeméti magáénak érezhet.

A program megvalósításának kiemelt állomása colt az egykori Centrum áruház környékének fásítása. Társaságunk összesen 31 előnevelt fát adományozott erre a célra a tér zöldebbé tételét felvállaló 10 Millió Fa Kecskemét Egyesületnek. A november 6-ai ültetésre sok önkéntes érkezett, akikkel együtt ültettük el a növényeket.

Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhattunk egy olyan közterület fásításához, ahol nap mint nap több ezer kecskeméti ember fordul meg, immár zöldebb, egészségesebb környezetben.

Szívből köszönjük a program valamennyi résztvevőjének, hogy csatlakozott kezdeményezésünkhöz!

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz