Velünk zöldült a Lánchíd Iskola

Velünk zöldült a Lánchíd Iskola

Iskolás lettem! – faültetéssel ünnepeltek az első osztályosok.

Velünk zöldült a Lánchíd Iskola

Facsemetéket ültettek a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola elsősei 2020. november 23-án. Az iskola hagyományos falültetéséhez idén a TERMOSTAR Kft. 'Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!' Lakossági Fásítási Programja biztosította a csemetéket.

Szép hagyomány a Lánchíd Iskolában, hogy az elsősök osztályonként egy-egy fát ültetnek az intézmény környékén. Az „Én fám, iskolás lettem!" Program megvalósításáért tavaly a Mozgó Diák Alapítvány sietett az iskola segítségére. 2020-ban pedig Társaságunk fásítási kezdeményezéséhez csatlakozva sikerült biztosítani az elsősök fáit. 

A három elsőosztály iskola elé ültetett 3 kislevelű hársfáján kívül további 3 került az ’Ültess fát!’ akciónak köszönhetően az iskola belső udvarára. Ezeket azonban a járványveszély miatt egyelőre nem örökíthették meg a sajtó munkatársai.

November 23-án nem csak a Lánchíd Iskolában ültettek fát a gyerekek. A TERMOSTAR program ugyanis az Arany János és a Móra Ferenc Általános Iskoláknak további 5 facsemetét adott át, melyek szintén az intézmények közelében kaptak helyet.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz