Veszélyhelyzetben fontos az összefogás

Veszélyhelyzetben fontos az összefogás

A koronavírus-járvány miatt leginkább veszélyeztetett emberek életét segíti a TERMOSTAR Kft. 10.000.000 forintos adománya.

10.000.000 forint adomány a Veszélyalapnak és a Margaréta Otthonnak

5.000.000 forinttal támogatja a Városi Veszélyalapot, és ugyancsak 5.000.000 forint támogatással segíti a Margaréta Otthonban élők mindennapjait a TERMOSTAR Kft. A koronavírus-járvány – az erről szóló sajtótájékoztatóra 2020. június 3-án került sor Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, Horváth Attila, a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Pataki Mariann, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának vezetője és Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány elnöke részvételével.

A TERMOSTAR Kft. elkötelezett, hogy kecskeméti cégként kivegye részét a veszélyhelyzet miatt jelentkező feladatok megoldásából.
Ezért - a tulajdonosi testülettel egyetértésben - 5.000.000 forintot adományozott a Városi Veszélyalapnak, amelyet az önhibájukon kívül nehéz helyzetbe került kecskeméti családok támogatására fordítanak. Az alapot hat városvezető, Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, valamint Engert Jakabné, dr. Szeberényi Gyula Tamás, dr. Homoki Tamás, Gaál József és Falu György alpolgármesterek hívták életre március közepén, Kecskemét egész közösségét megszólítva. Az 5.000.000 forintos adomány fontos segítséget jelent, hiszen minden forintra szükség van az anyagi tartalékokkal nem rendelkező, a járvány miatt krízishelyzetbe került családok megsegítéséhez.

A TERMOSTAR Kft. szintén 5.000.000 forint adománnyal támogatta a Margaréta Otthont. A pandémia bebizonyította, hogy nem túlzás életbevágóan fontosnak nevezni azoknak a munkáját, akik idős embertársainkról gondoskodnak. A TERMOSTAR Kft. az adománnyal szeretne hozzájárulni, hogy az Otthon dolgozói továbbra is azzal az odaadással és felelősséggel végezhessék munkájukat, amelyet a járványveszély idején megtapasztalhattunk, s ami valamennyi ott élő idős ember számára biztonságot jelent. A TERMOSTAR Kft. adományából a tervek szerint a nagyobb közösségi terek levegőjének fertőtlenítésére alkalmas berendezések kerülnek beszerzésre és felszerelésre. A készülékeknek nagy hasznát veszik az otthon lakói, hiszen biztonságossá teszik azoknak a helyiségeknek a használatát, ahol egyszerre többen tartózkodnak. 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz