Személyes ügyfélfogadás a TERMOSTAR Kft.-nél

 
Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy – közel egy hónap után – április 8-ától ismét lehetőség van személyes ügyintézésre Társaságunk ügyfélszolgálatán. A megszokott nyitvatartási időben, a szükséges óvintézkedések betartása mellett várjuk Önöket az Akadémia krt. 4. sz. alatt található ügyfélszolgálatunkon.
A biztonságos ügyintézés érdekében, kérjük, hogy a személyes ügyintézés során minden esetben tartsák szem előtt a következő kockázatcsökkentő óvintézkedéseket:
 
• Az ügyféltérben ügyintézőnként maximum egy ügyfél tartózkodhat. (Kivételt jelentenek ez alól a segítségre szoruló ügyfelek, illetve a tulajdonosváltás bejelentése miatt érkező régi és új tulajdonosok.)
• Kérjük, hogy szükség esetén az épület előtt várakozzanak!
• A fertőzésveszély elkerülése érdekében az ügyféltérbe lépéskor használjanak kézfertőtlenítőt, és minden esetben viseljenek orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszkot!
• Sorban álláskor és az ügyféltérben tartózkodás során tartsanak legalább 1,5 méter távolságot!
Kérjük, hogy továbbra is válasszák bizalommal az online vagy telefonos ügyitézést! A személyes ügyfélszolgálatot abban az esetben vegyék igénybe, ha olyan ügyet szeretnének elintézni, amelyhez feltétlenül szükséges a személyes megjelenés. 

A sorban állás elkerülése érdekében foglaljon időpontot honlapunkon vagy a 76/44-80-10-es telefonszámon.
Köszönjük szíves együttműködésüket!

Híreinket összegyűjtöttük, hogy Önnek könnyebb legyen eligazodnia.
 

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz