Hírlevél

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. május

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink! Elérkeztünk a 2022/2023-as fűtési szezon végéhez. Hírlevelünkben összegyűjtöttük a fűtés leállásával, a hődíj elszámolással és a költségosztó készülékek leolvasásával kapcsolatos információkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. április

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink! A tavasz érkezésével egyre közelebb kerülünk a 2022/2023. évi fűtési szezon végéhez. Hírlevelünkben összefoglaltuk a fűtési időszak végére vonatkozó tudnivalókat, valamint a melegvíz-mérők leolvasásával és a részszámlák összegének megállapításával kapcsolatos legfontosabb információkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. március

  Hírlevelünkben összefoglaltuk a melegvíz-mérők leolvasásával és a részszámlák összegének megállapításával kapcsolatos legfontosabb információkat. Emellett beszámolunk a TERMOSTAR Biomassza Fejlesztési Projekt előrehaladásáról, amelynek célja Fogyasztóink ellátásbiztonságának további erősítése és a megújuló energia hasznosítása a távhőszolgáltatásban.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. február

  Társaságunk megkezdte a melegvízmérők éves leolvasását és ellenőrzését! A több, mint 12.000 mérőóra leolvasása az idei évben is ütemezetten, több hónapon keresztül történik. Ennek időpontjáról az épület faliújságjára kitett hirdetményben, illetve a postaládákban elhelyezett kiértesítőben tájékoztatjuk Fogyasztóinkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. január

  Köszönjük, hogy egyre többen intézik távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket biztonságosan és kényelmesen. A telefonos és elektronikus ügyintézéssel időt takaríthat meg, ráadásul a személyes megjelenés helyett saját napirendjéhez igazodva rendezheti feladatait. Kérjük, 2023-ban is éljenek az ügyintézés ezen lehetőségeivel.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2022. december

  Hamarosan búcsúzunk a 2022-es esztendőtől és nagy várakozással tekintünk a 2023-as év elé. Idén is azzal a céllal végeztünk munkánkat, hogy stabil szolgáltatással és az ellátásbiztonságot erősítő, folyamatos fejlesztéssel szolgáljuk meg Fogyasztóink bizalmát és hűségét.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2022. november

  Szeptember 20-át követően, lépcsőzetesen, a külső hőmérséklethez igazodva indult el a távfűtés Kecskeméten. Köszönjük értékes visszajelzéseiket, amelyekkel támogatták munkánkat a fűtésindítás alatt! Kérjük, éljenek azokkal a lehetőségekkel, amelyek az energiatakarékosságot szolgálják!

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2022. október

  A külső hőmérséklet lehűlésére, valamint a Fogyasztóinktól érkezett jelzésekre való tekintettel a TERMOSTAR Kft. 2022. szeptember 20-ától lépcsőzetesen elindította a távfűtést. Társaságunk a korábbi években megszokott elővigyázatossággal készült fel a 2022/2023. évi fűtési szezonra. Szeptember közepére minden készen állt arra, hogy ha az időjárás szükségessé teszi, elindulhasson Kecskeméten a távfűtés.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2022. szeptember

  Miközben kint tombolt a nyár, a TERMOSTAR Kft. szakemberei azon dolgoznak, hogy mindent előkészítsenek a biztonságos őszi fűtésindításhoz. Az elmúlt hónapokban tervszerűen végrehajtottuk azokat a karbantartási és korszerűsítési munkálatokat, amelyek biztosítják, hogy amikor hűvösre fordul az idő, ismét melegek legyenek a radiátorok 40.000 kecskeméti Fogyasztónk otthonában.

  Tovább olvasom

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz