Hírlevél

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. szeptember

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink!

  A távhős szakemberek számára a nyár különösen fontos időszak, hiszen ekkor készülünk fel a következő fűtési szezonra. Az idei évben ez a folyamat minden eddiginél koncentráltabb munkát igényelt.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. augusztus

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink!

  Az idei tavasz is azt bizonyította, hogy érdemes végrehajtani a távhős lakások fűtéskorszerűsítését.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. július

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink!

  A nyárral együtt elérkezett a radiátorcserék és egyéb, a távhős lakások fűtési rendszerét érintő munkák ideje! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a meglévő fűtési rendszer átalakítása – a Távhőszolgáltatásról szóló törvény rendelkezéseinek megfelelően - kizárólag a Szolgáltató, tehát a TERMOSTAR Kft. hozzájárulásával végezhető el.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. június

  A kedvező időjárásra tekintettel 2023. május 16-án a TERMOSTAR Kft. leállította a távfűtést Kecskeméten. Mivel közeledik a 2022/2023. évi fűtési idény hődíj elszámolása, kérjük, tekintsék át az ezzel kapcsolatos legfontosabb információkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. május

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink! Elérkeztünk a 2022/2023-as fűtési szezon végéhez. Hírlevelünkben összegyűjtöttük a fűtés leállásával, a hődíj elszámolással és a költségosztó készülékek leolvasásával kapcsolatos információkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. április

  Tisztelt Fogyasztóink, Díjfizetőink! A tavasz érkezésével egyre közelebb kerülünk a 2022/2023. évi fűtési szezon végéhez. Hírlevelünkben összefoglaltuk a fűtési időszak végére vonatkozó tudnivalókat, valamint a melegvíz-mérők leolvasásával és a részszámlák összegének megállapításával kapcsolatos legfontosabb információkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. március

  Hírlevelünkben összefoglaltuk a melegvíz-mérők leolvasásával és a részszámlák összegének megállapításával kapcsolatos legfontosabb információkat. Emellett beszámolunk a TERMOSTAR Biomassza Fejlesztési Projekt előrehaladásáról, amelynek célja Fogyasztóink ellátásbiztonságának további erősítése és a megújuló energia hasznosítása a távhőszolgáltatásban.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. február

  Társaságunk megkezdte a melegvízmérők éves leolvasását és ellenőrzését! A több, mint 12.000 mérőóra leolvasása az idei évben is ütemezetten, több hónapon keresztül történik. Ennek időpontjáról az épület faliújságjára kitett hirdetményben, illetve a postaládákban elhelyezett kiértesítőben tájékoztatjuk Fogyasztóinkat.

  Tovább olvasom

 • TERMOSTAR Hírlevél - 2023. január

  Köszönjük, hogy egyre többen intézik távhőszolgáltatással kapcsolatos ügyeiket biztonságosan és kényelmesen. A telefonos és elektronikus ügyintézéssel időt takaríthat meg, ráadásul a személyes megjelenés helyett saját napirendjéhez igazodva rendezheti feladatait. Kérjük, 2023-ban is éljenek az ügyintézés ezen lehetőségeivel.

  Tovább olvasom

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz