Velünk zöldül Kecskemét!

"Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!" TERMOSTAR Lakossági Fásítási Program

 

Ültess fát! Erdő lesz belőle!

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. 2020. októberében ünnepelte alapításának 25. évfordulóját. Az eseményt cégünk történetének legjelentősebb lakossági akciójával szerettük volna egész Kecskemét számára ünneppé tenni.

Az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ Lakossági Fásítási Program keretében a TERMOSTAR Kft. Kecskemét város vezetésével egyeztetve – Kecskemét alapításának 651. évfordulójáról is megemlékezve - összesen 651 facsemetét adományozott az akcióban résztvevő szervezeteknek és magánszemélyeknek.

A TERMOSTAR Kft. csapatára alapítása óta jellemző, hogy hosszú távra tervez. Ez a hosszútávú megoldásokban való hit vezetett bennünket a fásítási program kidolgozása során is.  Az akció célja az volt, hogy a most elültetett fák évtizedeken át velünk maradjanak, zöldebbé és egészségesebbé téve környezetünket.

Mivel a fákról való gondoskodás legalább olyan fontos része a programnak, mint az adományozás és a növények elültetése, a csemete adományozásáról oklevél készült. Ennek aláírásával a program résztvevői felelősséget vállaltak a rájuk bízott növényekért, s egyúttal vállalták, hogy a facsemetét megfelelő módon elültetik, és – lehetőség szerint - a fa egész élete során gondoskodnak mindazokról a feltételekről, amelyek biztosítják annak fejlődését és kibontakozását. 


ÜLTESS FÁT, ERDŐ LESZ BELŐLE!

Az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ Lakossági Fásítási Program célja, hogy minél többen kapcsolódjanak be Kecskemét zöldítésébe. Magánszemélyek, civil szervezetek, óvodák, iskolák, lakóközösségek. A sok-sok egyénileg elültetett fa így végül egy nagy, közös erdőt alkothat, amelyet minden kecskeméti ember magáénak érezhet.


ZÖLD TÉR KECSKEMÉT SZÍVÉBEN

Az ’Ültess fát! Tegyük zöldebbé Kecskemétet!’ TERMOSTAR Lakossági Fásítási Program jelképes nyitánya a kecskeméti Centrum Áruház környékének fásítása volt, a 10 millió fa Kecskemét közösség tagjaival együttműködésben. A megújult teret 31 új ültetésű fa – többek között juhar, kocsányos tölgy, tiszafa, boróka, normand fenyő stb. – teszi zöldebbé, amelyek beszerzését Társaságunk vállalta magára. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhatunk városunk egyik legforgalmasabb terének zöldebbé tételéhez, ahol naponta több ezer ember fordul meg.

Szívből köszönjük mindazoknak, akik a programba bekapcsolódtak, hogy együtt gondoskodhattunk városunk zöldítéséről. Köszönjük, hogy velünk tartottak, és együtt tehettük zöldebbé Kecskemétet!

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

Kosár tartalma
Tovább a kosárhoz