Februárban megkezdődik a melegvíz-mérők díjmentes hitelesítése

Februárban megkezdődik a melegvíz-mérők díjmentes hitelesítése

A munkavégzés időpontjáról Fogyasztóink értesítést kapnak postaládájukba.

 

Februárban megkezdődik a melegvíz-mérők díjmentes hitelesítése

 

A melegvíz-mérők hitelesítését a TERMOSTAR Kft. végzi a 127/1991. (X.9.) Korm. rendeletnek megfelelően.

Cégünk a 2023-ban lejáró hitelességű készülékek mellett azoknak a vízóráknak a hitelesítését – vagyis hitelesített készülékkel történő cseréjét – is elvégzi az idei évben, amelyeknél ezt a típusazonosság, ill. a lejárati idő közelsége indokolja. Érintett Fogyasztóink értesítést kapnak postaládájukba a TERMOSTAR Kft.-től a munka végzésének időpontjáról. Kérjük, a megjelölt időpontban biztosítsák kollégáink számára a lakásba történő bejutást!

A mérőcserét követően a felhasznált, mért melegvízről soron kívül elszámoló számlát készítünk és küldünk.  A melegvíz elszámoló számla az utolsó leolvasás óta „előlegként” számlázott és a lecserélt mérő állás adatainak különbözetéről készül.

A korábbi melegvíz-mérő ellenőrzések és cserék tapasztalatai azt mutatják, hogy számos lakásban nincs megfelelő méretű hely ahhoz, hogy kollégáink a cserét el tudják végezni. Ez sok esetben megnehezíti a szerelők munkáját, illetve probléma esetén az is előfordulhat, hogy nem tudnak hozzáférni a melegvíz-mérőhöz.

A munka megfelelő elvégzéséhez minimum 20 x 30 cm-es kialakított nyílás szükséges, melynek biztosításában kérjük közreműködő segítségüket! A képen látható szervízajtó megvédi a mérőket a szennyeződéstől, amellett esztétikus megjelenést is biztosít. Kapható a lakásfelszerelést árusító áruházakban vagy épületgépészeti, burkoló szaküzletekben.  Ára: kb. 3.000.-Ft

Biztonságuk érdekében, kérjük Ügyfeleinket, hogy ha mérőleolvasási, ellenőrzési célzattal csönget be Önökhöz bárki a lakásba, a személyazonosításhoz kérjék el a sorszámozott, fényképes igazolványt (kitűzőt) és a megbízólevelet! A fényképes kitűzőn található 76/50-40-40 telefonszámon ellenőrizhetik, hogy a személy a TERMOSTAR Kft. megbízásából végez-e munkát.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz