Határidő előtt helyreállt a szolgáltatás a belvárosban

Határidő előtt helyreállt a szolgáltatás a belvárosban

Szeptember 19-én befejeződött a belvárosi távhő gerincvezeték javítása, és - az előre jelzettnél korábban - újraindult a használati melegvíz szolgáltatás minden érintett társasházban és intézményben.

 

Határidő előtt helyreállt a szolgáltatás a belvárosban

Befejeződött a belvárosi távhő gerincvezeték javítása. Az érintett társasházakban szeptember 19-én kora délután - az előre meghirdetettnél korábban - helyreállt a melegvíz-szolgáltatás.
 

A TERMOSTAR szakemberei a fűtési szezon műszaki előkészítése során észlelték a városközponti vezeték meghibásodását. A hosszútávú, biztonságos ellátás miatt a szolgáltatás szünetelésével járó, speciális beavatkozásra volt szükség. Annak érdekében, hogy a hibaelhárítás a lehető legkisebb mértékben érintse a lakosság ellátását, szakembereink szeptember 18-án 22:00 óra után kezdték meg a munkát, és a gyors beavatkozásnak köszönhetően az előre jelzett késő esti időpont helyett kedden délután újraindult a szolgáltatás minden érintett társasházban és intézményben.

A műszaki beavatkozást követően szerdán megkezdődik a terület rendezése, így hamarosan eltűnik a munkagödör, és megtörténik a zöldfelület helyreállítása.

Köszönjük valamennyi érintett fogyasztónk, a környékben élők és az arra közlekedők türelmét!

Kérjük, továbbra is kövessék nyomon a kecskeméti távhőszolgáltatással kapcsolatos híreket, és támogassák munkánkat értékes véleményükkel!

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz