Hogy mindannyian biztonságban legyünk!

A fogyasztókkal való találkozással járó melegvízmérő cseréket és a mérők leolvasását kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szakemberek végzik a TERMOSTAR Kft.-nél!


Tegyünk azért, hogy mindannyian biztonságban legyünk!

Kecskeméten kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező szakemberek fogják végezni a melegvízmérők hitelesítését, cseréjét és leolvasását, ami a fogyasztókkal való találkozással, és a lakásokba való belépéssel jár. A TERMOSTAR menedzsmentje ezzel a döntéssel a fogyasztók és a dolgozók számára is maximálisan megnyugtató feltételeket szeretne teremteni.
 

  • Május 24-étől folytatódik a melegvíz-mérők hitelesítése és cseréje, ami a pandémia miatt került felfüggesztésre március elején. Ez késztetett bennünket arra, hogy átgondoljuk azokat a feltételeket, amelyek fogyasztóinknak és szakembereinknek is jó megoldást jelentenek – mondta Horváth Attila ügyvezető igazgató. - Nagyon büszke vagyok rá, és köszönöm a kollégáimnak, hogy a TERMOSTAR Kft. több üzemegységében is 90% fölötti az átoltottság az önkéntes adatszolgáltatás alapján. A csapatunkra a pandémia egész időszakára jellemző volt az a felelősségteljes hozzáállás, amely az oltás felvételében is megmutatkozik. És ami lehetővé teszi, hogy kizárólag olyan munkatársak lássák el a vízmérők hitelesítésével kapcsolatos feladatokat, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. A legfontosabb cél, hogy mindannyian biztonságban legyünk!


A melegvíz-mérők hitelesítése és cseréje a törvényi előírásoknak megfelelően 8 évenként esedékes. Ez nem jár külön költséggel a lakók számára, hiszen a mérők a szolgáltató tulajdonát képezik. A munka elvégzésének idejéről valamennyi érintett lakástulajdonos személyre szóló tájékoztatást kap a postaládájába bedobott értesítőn. Ha a megjelölt időpont nem megfelelő, úgy lehetőség van új időpont egyeztetésére a 06-76/48-18-18-as telefonszámon. A szolgáltató hangsúlyozta: fontos, hogy a megjelölt időpontban biztosítva legyen távhős szakemberek bejutása a lakásokba. Enélkül ugyanis nem végezhető el a hatályos jogszabályok által előírt munka.


FONTOS! A TERMOSTAR Kft. szakemberei minden esetben sorszámozott, fényképes igazolvánnyal rendelkeznek. A szolgáltató kéri ügyfeleit, hogy ha mérőleolvasási, ellenőrzési vagy egyéb, távhőszolgáltatással kapcsolatos céllal szeretne valaki bejutni a lakásba, biztonságuk érdekében kérjék el a fényképes igazolványt (kitűzőt) és a megbízólevelet! A fényképes kitűzőn található 76/50-40-40 telefonszámon ellenőrizhetik, hogy a személy a TERMOSTAR Kft. megbízásából végez-e munkát.

Nincs hír feltöltve az adott hírcsoportba

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz