Itt a meleg! Véget ért a fűtési szezon

Itt a meleg! Véget ért a fűtési szezon

A tartósnak ígérkező meleg miatt április 28-án a TERMOSTAR Kft. szakemberei leállították Kecskeméten a távfűtést.

Itt a meleg! Véget ért a fűtési szezon


A tartósnak ígérkező meleg miatt április 28-án a TERMOSTAR Kft. szakemberei leállították Kecskeméten a távfűtést.

Változékony időt hozott az idei tavasz! Április elején ízelítőt kaptunk a nyári melegből, majd márciust idéző lehűlés következett. Vállalatunk szakemberei az elmúlt hetekben ennek megfelelően biztosították a szolgáltatást, a külső hőmérséklethez alkalmazkodva. Azok a Fogyasztók voltak a legkényelmesebb helyzetben, akik végrehajtották lakásuk fűtéskorszerűsítését. Hiszen ők az egész fűtési szezonban saját igényeik szerint szabályozhatták, hogy mennyire legyen meleg a lakásban, illetve egyes helyiségekben.

A fűtési időszak - a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően - szeptember 15-étől május 15-éig tart. Természetesen akkor sem kell aggódni, ha április 28-át követően váratlanul hűvösre fordul az időjárás. Ha a lakóközösség úgy dönt, hogy továbbra is igényt tart a szolgáltatásra, nincs más teendőjük, mint közös képviselőjük útján írásban jelezni ezt a TERMOSTAR Kft. felé. Ebben az esetben ugyanis szakembereink a lakók kérésének megfelelően visszakapcsolják a fűtést.

A TERMOSTAR Kft. több mint 40.000 ember távhőellátásáról gondoskodik Kecskeméten. A város egyik legnagyobb szolgáltatója lakossági ügyfelei mellett iskolák, óvodák, bölcsődék, nyugdíjas otthonok, valamint kulturális, egészségügyi intézmények és kereskedelmi létesítmények számára is megbízható, zökkenőmentes ellátást nyújtott a 2023-2024-es fűtési szezonban - immár megújuló energia hasznosításával. A kecskeméti önkormányzat többségi tulajdonában lévő vállalat az elmúlt időszakban átfogó fejlesztést hajtott végre, amelynek részeként biomassza fűtőmű épült a város déli iparterületén, és összességében mintegy 6 km hosszú, korszerű, hőszigetelt gerincvezetékkel bővült a kecskeméti távhőhálózat. Az új fűtőmű 2023 decemberében kezdte meg üzemszerű működését. Így a mögöttünk lévő fűtési szezonban minden távhőszolgáltatásban érintett kecskeméti fogyasztóhoz eljutott a megújuló energiaforrás hasznosításával előállított hőenergia.

Köszönjük fogyasztóink együttműködését, amellyel az egész fűtési szezon alatt támogatták munkánkat!

A távfűtéssel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket továbbra is várjuk a diszpecser@termostar.hu e-mail címre vagy a 76/50-40-40-es és a 76/48-18-18-as telefonszámra.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz