Május 10-én leállt a távfűtés

Május 10-én leállt a távfűtés

Véget ért a fűtési időszak, május 10-én leállt a távfűtést Kecskeméten. 

Változékony időt hozott az idei tavasz! Míg nappal nem voltak ritkák a 20 ℃ fölötti csúcshőmérsékletek, éjszaka többször is 2 ℃ alá süllyedt a hőmérő higanyszála. Emiatt Kecskeméten is voltak olyan lakóközösségek, akik a nappali felmelegedésekre való tekintettel közös képviselőjük útján hetekkel ezelőtt kérték a fűtés leállítását. Ugyanakkor szép számmal akadtak olyanok is, ahol a tulajdonosok többsége az éjszakai lehűlésre való tekintettel ragaszkodott a fűtéshez. Nekik a TERMOSTAR Kft. szakemberei biztosították a szolgáltatást – a külső hőmérséklethez igazodó automatikus szabályozás miatt - az aktuális időjárásnak megfelelő mértékben. Azok voltak a legegyszerűbb helyzetben, akik már túl vannak a fűtéskorszerűsítésen. Hiszen ők az egész fűtési szezonban saját igényeik szerint szabályozhatták, hogy mennyire legyen meleg a lakásban, sőt, akár el is zárhatták a fűtést.

A fűtési időszak - a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően - szeptember 15-étől május 15-éig tart. Természetesen akkor sem kell aggódni, ha május 10-ét követően váratlanul hűvösre fordul az időjárás. Ha a lakóközösség úgy dönt, hogy továbbra is igényt tart a szolgáltatásra, nincs más teendőjük, mint közös képviselőjük útján írásban jelezni ezt a TERMOSTAR Kft. felé. Ebben az esetben ugyanis szakembereink a lakók kérésének megfelelően visszakapcsolják a fűtést.

A TERMOSTAR Kft. több mint 40.000 ember távhőellátásáról gondoskodik Kecskeméten. A város egyik legnagyobb szolgáltatójaként az idei fűtési időszakban is mindent megtettünk azért, hogy lakossági ügyfeleink, valamint a távhős iskolák, óvodák, bölcsődék, nyugdíjas otthonok, valamint kulturális, egészségügyi intézmények és kereskedelmi létesítmények megbízható, zökkenőmentes ellátást vehessenek igénybe.

Köszönjük fogyasztóink együttműködését, amellyel az egész fűtési szezon alatt támogatták munkánkat!

A távfűtéssel kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket továbbra is várjuk a diszpecser@termostar.hu e-mail címre vagy a 76/50-40-40-es és a 76/48-18-18-as telefonszámra.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz