Megkezdődött a melegvíz-mérők leolvasása, ellenőrzése

Megkezdődött a melegvíz-mérők leolvasása, ellenőrzése

2024-ben is ütemezetten történik a vízórák leolvasása, ellenőrzése

Megkezdődött a melegvíz-mérők leolvasása, ellenőrzése

 

Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy a melegvíz-mérők éves leolvasása, ellenőrzése 2024-ben is ütemezetten, több hónapon keresztül történik. A leolvasás időpontjáról a lépcsőházakban és a postaládákban elhelyezett értesítőn tájékoztatjuk Fogyasztóinkat.

A melegvíz-mérők leolvasása, ellenőrzése (általában) évi egyszeri alkalommal történik. Ennek érdekében kérjük, szíveskedjenek biztosítani a lakásba való bejutást érvényes igazolvánnyal rendelkező megbízottunk számára, aki a leolvasás során a melegvíz-mérőkről minden esetben fényképfelvételt készít.

A melegvíz-mérő óra leolvasását követően a felhasznált, mért melegvízről elszámoló számlát készítünk és küldünk.

Kérjük Fogyasztóinkat, segítsék a leolvasást végző munkáját azzal, hogy az ellenőrzés idejére a mérőt/mérőket hozzáférhetővé teszik.

A mérőleolvasás során a leolvasónak a melegvíz-mérő berendezés bontatlanságát biztosító plombák sértetlenségéről is meg kell győződnie. Ezért a melegvíz-mérő óra állások bejelentését írásban, emailben, telefonon nem áll módunkban elfogadni.

K
érjük Ügyfeleinket, hogy ha mérőleolvasási, ellenőrzési célzattal csöngetnek be Önökhöz, a személyazonosításhoz kérjék el a sorszámozott, fényképes igazolványt (kitűzőt) és a megbízólevelet! A fényképes kitűzőn található 76/50-40-40 telefonszámon ellenőrizhetik, hogy a személy a TERMOSTAR Kft. megbízásából végez-e munkát.

 

VÁLTOZÁS A MELEGVÍZ RÉSZFIZETÉS MEGÁLLAPÍTÁSÁBAN

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Kft. Üzletszabályzatának megfelelően a Szolgáltató a melegvíz-mérő leolvasását követően, a mért fogyasztási adatok (m3/hó) alapján állapítja meg a következő időszak várható melegvíz fogyasztását. Majd ennek megfelelően határozza meg a havonta teljesítendő részfizetés összegét. A Felhasználó/Díjfizető indokolt esetben módosíthatja a részfizetés összegét egyedi megállapodás keretében.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz