Most érdemes a radiátorcserét elvégezni

Most érdemes a radiátorcserét elvégezni

Véget ért a fűtési szezon, és ezzel elérkezett a radiátorcserék, és egyéb, a távhős lakások fűtési rendszerét érintő munkák ideje!

 

Nyáron olcsóbb! Most érdemes elvégezni a radiátorcserét!

 

Véget ért a fűtési szezon, és ezzel elérkezett a radiátorcserék, és egyéb, a távhős lakások fűtési rendszerét érintő munkák ideje! Nyáron nem csak biztonságosabb, de olcsóbb is elvégezni azokat a műszaki beavatkozásokat, amelyek a társasház fűtési rendszerének leürítését igénylik.

Az épületek fűtési berendezéseit érintő munkák előtt a rendszert minden esetben le kell üríteni. A fűtési időszakban, vagyis szeptember 15-e és május 15-e között ez nem javasolt, hiszen sok kellemetlenséggel járhat az egész lakóközösség számára. Képzeljük el, hogy egy téli napon arra érkezünk haza, hogy hidegek a fűtőtestek, mert a szomszédban radiátort cserélnek, s emiatt az egész házban le kell állítani a fűtést…

Ezt mindenképp érdemes elkerülni! Ezeknek a munkáknak az elvégzésére a fűtési időszakot követő három nyári hónap a legalkalmasabb. Mivel ebben az időszakban a rendszer kevésbé terhelt, a költségek is alacsonyabbak: május 15-e és augusztus 30-a között az ürítés-töltés 6000 Ft-ért rendelhető meg. Fűtési időszakban a többletköltségek miatt 25.000 Ft-ba kerül ennek elvégzése.

Ezért radiátorcserét, vagy egyéb fűtéskorszerűsítési munkát tervező ügyfeleinket arra bíztatjuk, hogy júniusra, júliusra vagy augusztusra ütemezzék a munka elvégzését. Ősszel, a fűtési szezonra való felkészülés és a fűtés elindítása koncentrált feladatot jelent a távhős szakembereknek. Kecskeméten 40.000 fogyasztó biztonságos ellátásáról gondoskodik a TERMOSTAR csapata. Ha ebben az időszakban kéri egy-egy lakástulajdonos a rendszer ürítését, nehéz szabad kapacitást biztosítani, ráadásul azzal is számolni kell, hogy a műszaki beavatkozás nem csak pillanatnyi fennakadást okozhat, de a rendszerbe kerülő levegő miatt a későbbiekben is negatívan befolyásolhatja a szolgáltatás színvonalát. Ami sajnos érinti a többi lakót is. Ezzel szemben nyáron gördülékenyen végrehajtható a feladat, és a felújítást végző tulajdonosnak sem kell azzal számolni, hogy esetleg bosszúságot okoz a szomszédainak.

A TERMOSTAR Kft. segíteni szeretné a folyamatot azzal is, hogy a távhőrendszer fűtési időszakon kívüli ürítésének és töltésének 6000 forintos költsége immár hat éve nem emelkedett, annak érdekében, hogy takarékosan megoldható legyen a lakók számára ez a munka.

A fűtéskorszerűsítés mindannyiunk érdeke! Energia- és költségmegtakarítással jár, ami fenntartható és környezettudatos működést biztosít. Emellett növeli a komfortérzetet, sőt az ingatlan értékét is.

Fontos! A havária esetekben (pl. csőtörés stb.) szakembereink díjmentesen, soron kívül elvégzik a megfelelő műszaki beavatkozást.

A rendszer ürítéséhez és töltéséhez szükséges ’Megrendelő’ a TERMOSTAR Kft. honlapjáról tölthető le.:
(https://termostar.hu/lakossagi-ugyfeleinknek/nyomtatvanyok-letoltese/nyomtatvanyok-letoltese)

A kitöltött, és az érintett társasház közös képviselője által is aláírt megrendelőt, kérjük, juttassák el Akadémia krt-i ügyfélszolgálatunkra.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz