Pályázat társasházak távfűtés-korszerűsítésére

Pályázat társasházak távfűtés-korszerűsítésére

Ismét igényelhető vissza nem térítendő állami támogatás távhős lakások fűtéskorszerűsítésére! A lakásonként akár 400 ezer forintos összegre augusztus 31-éig pályázhatnak a társasházak és a lakásszövetkezetek.

 

Azok a lakóközösségek, ahol még nincs egyedi fűtésszabályozás vagy okos költségmegosztás, és a lakók többsége úgy dönt, hogy itt az ideje végrehajtani a fűtéskorszerűsítést, most jelentős költségmegtakarítással tehetik meg. Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. 3 milliárd forint keretösszegű pályázatán az elszámolható bruttó költségek 50%-a nyerhető el, egy-egy lakásra akár 400 ezer forint.

A KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. szakmai segítséget ajánl fel mindazoknak a kecskeméti lakóközösségnek, akik a pályázat mellett döntenek, és lakóépületükben jelenleg nem szabályozható egyedileg a fűtés.

A pályázattal kapcsolatos részletes információ: https://tav2020.emi.hu/udvozlo

Társaságunk a következő e-mail címre várja a pályázattal kapcsolatos kérdéseket: ugyfelszolgalat@termostar.hu.

  • Indul a melegvíz-mérők díjmentes hitelesítése

    A melegvíz-mérők hitelesítését – a mérők cseréjét – a TERMOSTAR Kft. végzi. A 8 éven belül lejáró melegvíz mérők esetében a mérőcserék a jogszabályokban meghatározott módon, ütemezetten történnek.

  • Intézze ügyeit otthona biztonságából!

    Kérjük, hogy 2021-ben is válasszák az ügyintézés legbiztonságosabb módját! A személyes megkeresés helyett részesítsék előnyben a telefonos és elektronikus ügyintézést!

  • TERMOSTAR E-számla

    A biztonságos ügyintézés közös érdekünk! Aktuális számláit kényelmesen, otthonról teljesítheti, ha e-számlára vált.

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk

Kosár tartalma

Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz