Távhőcsatlakozási ismertető

A globális energiagazdasági folyamatok ismét ráirányították a figyelmet az ellátásbiztonság fontosságára. A megújuló energia hasznosításának és a földgázkitettség csökkentésének köszönhetően a távhőszolgáltatás

  • biztonságos,
  • stabil,
  • gazdaságos

ellátást nyújt a lakosság és a nagyfogyasztók számára.

 

A TERMOSTAR Kft. csapata büszke rá, hogy Kecskeméten évről-évre dinamikusan gyarapszik a távhős fogyasztók száma!

2022-2023. év során Társaságunk átfogó fejlesztést valósít meg. A beruházás célja:

  • 70%-kal kevesebb fölgázfelhasználás.
  • 65%-kal kevesebb CO2-kibocsájtás.
  • Egységes, energiatakarékos rendszer.
  • Helyben rendelkezésre álló megújuló energiaforrás hasznosítása.

 

Ennek eredményeképp a megnövekedett fogyasztói igényeket is magas színvonalon, a klímavédelmi szempontoknak megfelelően, biztonságosan és hatékonyan szolgáljuk ki.

Ne feledje! Ha lakóközössége/vállalkozása csatlakozik a távhőrendszerhez, Önök automatikusan mentesülnek a saját kazán, ill. kémény karbantartásával, esetleges cseréjével kapcsolatos, sok millió forintos költségtől!

 

HOGYAN CSATLAKOZHAT A TÁVHŐHÁLÓZATHOZ?

A csatlakozás előfeltétele, hogy az ingatlan a KECSKEMÉTI TERMOSTAR Hőszolgáltató Kft. távhővezeték hálózatának közelében legyen. (Erről Társaságunk tud tájékoztatást nyújtani..

Fontos tudni, hogy a csatlakozási lehetőségekről valamennyi érdeklődőt szívesen tájékoztatunk, ugyanakkor a csatlakozási folyamat elindítására társasházak esetén a lakóközösség képviselője, intézmények esetén a fenntartó jogosult.

A csatlakozási folyamat elindításához, kérjük, töltse ki és küldje el a Távhőszolgáltatási igénybejelentő adatlapot a kecskemet@termostar.hu e-mail címre.

Társaságunk haladéktalanul felveszi a kapcsolatot Önökkel a szükséges adatok és műszaki feltételek pontosítása érdekében, majd 30 napon belül megküldi távhőcsatlakozási ajánlatát, amelyben részletesen bemutatásra kerülnek a csatlakozás m űszaki és gazdasági feltételei.

Amennyiben ajánlatunk – írásos nyilatkozat formájában – elfogadásra kerül, úgy aláírható a távhőcsatlakozásról szóló megállapodás.

A szükséges engedélyezési és kiviteli tervek birtokában kerülnek meghatározásra  a távhőszolgáltatáshoz szükséges berendezések. A megvalósítást követően megtörténik a kiépített rendszerek beüzemelése, próbaüzeme.

A mérőórák bekötését követően aláírásra kerül a Közszolgáltatási szerződés, amely alapján a számlázási programban rögzítjük a szükséges alapadatokat és megkezdődhet a távhőszolgáltatás.

Amennyiben érdekli a távhő igénybevételének lehetősége és több információra van szüksége szolgáltatásunkról, keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:


Gyöngyösiné Szűcs Ágnes
+36 20 459 8662

Illés Anita
+36 20 390 6576

kecskemet@termostar.hu

 

A jelenlegi cég jogelődje, a TERMOSTAR KFt. 1993-ban alakult a Kecskeméti Ingatlankezelő és Távfűtő Vállalat távfűtési üzeméből, amely 1995-ben egyesült a DÉMÁSZ Rt. tulajdonú Kecskeméti Hőszolgáltató Kft-vel.

Cookie beállítások

6000 Kecskemét, Akadémia krt. 4.

76 / 50 - 40 - 40

kecskemet@termostar.hu

H-SZ: 8:00 – 15:00
Cs: 07:00 – 19:00
P: 08:00 – 12:00

A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz